fbpx

Ontdek de voordelen van jobmarketing voor het onderwijs

Bekijk onze oplossingen voor vacatures in het onderwijs en ervaar zelf de voordelen van jobmarketing:
groter bereik, snellere invulling en tegen lagere kosten!

Ik wil advies over een specifieke vacature

Je ontvangt binnen een dagdeel een gratis wervingsadvies over hoe jij jouw ideale kandidaat kunt bereiken.

Vraag gratis wervingsadvies aan!

Ik wil advies over mijn wervingsstrategie

Wij voeren een quickscan uit en adviseren jou vrijblijvend over hoe jij jouw recruitmentproces efficiënter in kunt richten.

Vraag de quickscan aan!

Dé specialist in vacatures binnen het onderwijs

De vacatures voor leraren overspoelen de vacaturebanken. Dit probleem is door het hele land. Alleen al in onze hoofdstad kunnen honderden vacatures gevonden worden voor leraar in het PO, VO en mbo.

Het grote aanbod van vacatures maakt het voor schoolorganisaties steeds lastiger om vacatures in te vullen. De uitdaging voor schoolbesturen is om voldoende op te vallen en zich te onderscheiden in deze hoeveelheid aan vacatures. Hierbij valt op dat er commercialisering van de markt ontstaat. Detacheringsbureaus halen veel leerkrachten van de markt door middel van een aantrekkelijk aanbod. Het positioneren van de schoolorganisatie als aantrekkelijke werkgever wordt hierdoor steeds belangrijker.

 

Ontdek onze werkwijze:

Ken jouw ideale kandidaat

Door ons te verdiepen in jouw ideale kandidaat weten wij precies hoe deze zich verhoudt op de arbeidsmarkt en hoe zwaar de wervingsdruk is voor deze doelgroep.      

Bereik jouw ideale kandidaat

Op basis van 10 jaar historische performance data van 2.000+ (job)sites kunnen wij zeer accuraat voorspellen welke kanalen voor jouw specifieke vacature het beste zullen werken. Zo ben jij altijd verzekerd van een optimaal bereik.    

Verleid jouw ideale kandidaat

Wij kunnen jou helpen met het optimaliseren van jouw (vacature) content. Door dit af te stemmen op jouw ideale kandidaat verhoog je de conversie tot maar liefst 350%.

Deze bedrijven gingen je voor

Radboudumc

Goede on-demand service. Doordat zij altijd proactief met ons meedenken, vormen zij een uitstekende partner voor ons recruitmentproces

Niels Groenendijk
Recruitment Businesspartner

Leger des Heils

Prettig contact, delen de opgebouwde kennis zonder te beweren alles beter te weten. Snel in de communicatie en met goede resultaten.

René Janssen
Arbeidsmarkt specialist

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.