fbpx

Ontdek de voordelen van jobmarketing voor (decentrale) overheden

Bekijk onze oplossingen voor vacatures bij de (decentrale) overheid en ervaar zelf de voordelen van jobmarketing:
groter bereik, snellere invulling en tegen lagere kosten!

Ik wil advies over een specifieke vacature

Je ontvangt binnen een dagdeel een gratis wervingsadvies over hoe jij jouw ideale kandidaat kunt bereiken.

Vraag gratis wervingsadvies aan!

Ik wil advies over mijn wervingsstrategie

Wij voeren een quickscan uit en adviseren jou vrijblijvend over hoe jij jouw recruitmentproces efficiënter in kunt richten.

Vraag de quickscan aan!

Dé specialist in vacatures binnen de (decentrale) overheid

Het aantal vacatures bij de overheid is de afgelopen jaren met maar liefst 33% gestegen en de vele domeinen waarin geworven moet worden maakt het ingewikkelder dan in andere branches. Met name in domeinen als milieu en gezondheid, RO en natuurlijk ICT is het werven van goede kandidaten vaak erg lastig.

Door jarenlange ervaring met jobmarketing voor (decentrale) overheidsinstanties weten wij precies waar jouw ideale kandiaat zich bevindt. Door middel van gerichte wervingscampagnes brengen wij jouw vacature bij jouw nieuwe collega!

 

Ontdek onze werkwijze:

Ken jouw ideale kandidaat

Door ons te verdiepen in jouw ideale kandidaat weten wij precies hoe deze zich verhoudt op de arbeidsmarkt en hoe zwaar de wervingsdruk is voor deze doelgroep.      

Bereik jouw ideale kandidaat

Op basis van 10 jaar historische performance data van 2.000+ (job)sites kunnen wij zeer accuraat voorspellen welke kanalen voor jouw specifieke vacature het beste zullen werken. Zo ben jij altijd verzekerd van een optimaal bereik.    

Verleid jouw ideale kandidaat

Wij kunnen jou helpen met het optimaliseren van jouw (vacature) content. Door dit af te stemmen op jouw ideale kandidaat verhoog je de conversie tot maar liefst 350%.

Deze bedrijven gingen je voor

Gemeente Oss

De resultaten zijn goed en het contact is fijn. Door de korte lijntjes is er altijd een snelle respons. Hierom werken wij al ruim 5 jaar samen met Brockmeyer.

Gemeente Oss

Miranda Rovers

Waterschap Rijn en IJssel

Brockmeyer is een prettige partij om mee samen te werken. Ze zijn betrokken, snel in de dienstverlening en ontwikkelingsgericht.

Anouk van Huissteden

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.