fbpx

Brockmeyer Jobmarketing Experts beloond met FD Gazellen Award!

Het Financieel Dagblad reikt jaarlijks een prestigieuze award uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Deze FD Gazellen Award wordt toegekend aan bedrijven die de afgelopen drie jaar een bovengemiddelde groei hebben laten zien, financieel gezond zijn en over uitmuntend en innovatief ondernemerschap beschikken. Dit jaar mag ook Brockmeyer een FD Gazellen Award in ontvangst nemen.

“Wij wisten natuurlijk dat we op de goede weg waren, maar dit is een hele mooie waardering voor ons harde werk.” aldus Maurits Pater, die samen met zijn broer Joris de directie van het innovatieve recruitmentadvies bedrijf vormt.

“We hebben de afgelopen jaren echt een bijdrage geleverd aan het verbeteren van recruitment. Sinds deze maand doen we daar nog een schepje bovenop met ons unieke gratis jobmarketing portaal, waarmee iedere recruiter zijn wervingsproces volledig kan optimaliseren op basis van harde performance data van meer dan 2.000 (job)sites, aangevuld met kennis over de doelgroep. Nog voordat ze een cent hebben uitgegeven weten ze dus precies wat ze kunnen verwachten van hun wervingscampagne!” vertelt Maurits enthousiast. “Met dit fantastische portaal hopen we niet alleen het werven van goed personeel een stukje makkelijker te maken voor onze klanten, maar uiteraard ook om een goede basis te leggen om volgend jaar weer voor deze mooie award in aanmerking te komen.”

FD Gazellen 2018

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.