fbpx
Help zorginstellingen nu ze het hard nodig hebben

Brockmeyer steunt Hoodhero

Dat zorginstellingen het door COVID-19 nu niet makkelijk hebben is inmiddels duidelijk. Stress bij medewerkers over de werkomgeving. Hoge werkdruk. Lastige omstandigheden. Strenge maatregelen. Allen zorgen ze ervoor dat de zorgsector onder druk staat. Terwijl het werk in de zorg júíst nu zo belangrijk is.

Zorginstellingen helpen

Om zorginstellingen in deze moeilijke tijden te helpen is er een nieuw initiatief geboren onder de naam Hoodhero. Onder de naam Hoodhero slaan een aantal partijen binnen de recruitment branche* de handen ineen om zoveel mogelijk vrijwilligers en zorgprofessionals, die tijd beschikbaar hebben, te matchen aan zorginstellingen.

Hoe kun jij helpen?

Je kunt helpen op twee manieren. De belangrijkste manier is door je als vrijwilliger en/of zorgprofessional aan te melden op Hoodhero. Daarmee maak je je vindbaar voor organisaties die extra hulp nodig hebben in de zorgsector.

Als je je inschrijft als vrijwilliger dan wordt er door een zorginstelling in jouw regio contact met je opgenomen over hoe je kunt helpen.

Ben je niet in de gelegenheid om te helpen als vrijwilliger? Dan is er ook de mogelijkheid een donatie te doen. Zo kun je toch de zorgsector toch steunen.

Meld je aan

Meld je nu aan op https://www.hoodhero.nl en kom in actie!

 

*Hoodhero is een intitiatief van Emply, Zeker Zichtbaar, The Fully Bookers, Baker McKenzie, Brockmeyer Jobmarketing Experts, Shockmedia, Dock30, LekkerSociaal en Recruit Robin.

Share

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.