Cursus Vacaturetekst Schrijven op 28 september

Is jouw vacaturetekst vindbaar genoeg?

Spreek jij jouw doelgroep wel aan? Schrijf je in voor de basistraining Vacaturetekst Schrijven op 28 september en vind voortaan de juiste kandidaten!

Vind je het lastig om de juiste persoon bij de vacature te vinden en ben je veel tijd kwijt aan het schrijven van een wervende en aantrekkelijke vacaturetekst? Meld je dan aan en plaats voortaan sneller en effectiever vacatures op maat.

Storytelling en meer

Tijdens de training bij Brockmeyer Jobmarketing Experts maak je kennis met het concept Storytelling: je neemt de sollicitant mee in je verhaal en zorgt dat de werksfeer bijna te proeven is, zodat de sollicitant zich kan voorstellen hoe een alledaagse werkdag verloopt. Je leert selectief en met een passende tone of voice voor jouw specifieke doelgroep te schrijven. Dat scheelt onnodige afwijzingen en nog belangrijker: het maakt de weg vrij voor de ideale kandidaat!

Daarnaast komt het gebruik maken van de juiste pullfactoren voor verschillende doelgroepen aan bod tijdens de training. Zo beïnvloeden benoemde karaktereigenschappen in de tekst jouw doelgroep: met woorden zoals ‘toegewijd’, ‘sociaal’ en ‘empathisch’, spreek je vrouwen sneller aan, terwijl begrippen als ‘ambitie’ en ‘resultaatgedreven’ vaker triggers zijn voor mannen.

Tips en tricks

Krijg handige trucs onder de knie om beter vindbaar en zichtbaar te worden, niet alleen via Google, maar ook op de vacaturesites die ingezet worden. Haal inspiratie uit de vormgeving en content van grote webshops en ontdek de beste formulering van de meest gezochte functietitels. Leer hoe je kandidaten aanzet tot solliciteren. Zo mogen een sluitingsdatum, call-to-action en sticky-sollicitatiebutton (een wat? Juist ja!) eigenlijk niet meer aan je tekst ontbreken!

Lijkt het je wat om deel te nemen aan de cursus Vacaturetekst Schrijven?

Brockmeyer Jobmarketing Experts organiseert de eerstvolgende training op 28 september 2017 in samenwerking met een professioneel tekstbureau, in Amersfoort. De training wordt aangeboden voor slechts € 325,- per persoon.

Meld je direct aan!

Wees er wel snel bij, er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar!Share