fbpx
Welkom bij recruiters for good

De #KrachtVanSamen, Brockmeyer & RecuitersForGood

Het zijn onzekere tijden in Nederland. De arbeidsmarkt staat op z’n kop. Aan de ene kant is er veel onzekerheid over de hoeveelheid werk onder zzp’ ers, ondernemers en zelfstandigen. Aan de andere kant is er een enorme vraag aan gekwalificeerd personeel bij scholen, opvang, supermarkten en met name ook bij ziekenhuizen. Tijden van nood vragen om onderlinge verbondenheid, sociale cohesie en meer dan ooit: elkaar de helpende hand bieden.

Steentje bijdragen

Met dat idee in het achterhoofd heeft een groep recruitment professionals de handen ineen geslagen onder de naam RecruitersForGood. Zij hebben partners verzameld om hen te helpen om noodvacatures en kandidaten met elkaar te matchen. Brockmeyer Jobmarketing Experts is trots om als een van die partners haar steentje bij te dragen in deze moeilijke tijd.

Recruitmentplatform om te helpen

Alle partijen die zich aangesloten hebben bij RecruitmentForGood doen dat vrijwillig en uiteraard zonder winstoogmerk.  Door RecruitersForGood.nl te steunen hopen we enerzijds noodlijdende organisaties of organisaties met noodvacatures door deze lastige tijden te helpen. Anderzijds proberen we mensen die door deze crisis hun baan verloren weer op gang te helpen. Op RecruitersForGood.nl vind je een platform waarop openstaande vacatures en kandidaten samen worden gebracht.

Hulp nodig?

Heb je een noodvacature en hulp nodig bij de invulling daarvan? Of ben jij door het coronavirus jouw baan verloren? Kijk op de website van RecruitersForGood.nl om je aan te melden.

 

Share

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.