fbpx
Use our proven data for your advantage

Training Jobmarketing Pro

  • Volwaardige training voor Jobmarketing Pro
  • Direct toepasbaar in de praktijk
  • Praktische tips en tricks

Met Jobmarketing Pro biedt Brockmeyer je de meest complete data recruitmenttool van Europa!

Door middel van een gerichte jobmarketing campagne van Brockmeyer Jobmarketing Experts kan jij jouw ideale kandidaat wél bereiken. Allereerst vergelijken wij jouw vacature met ruim 100.000 vacatures en campagnes in meer dan 2.000 media kanalen. Hierdoor weten wij precies welke mediakanalen het beste resultaat zullen opleveren voor jouw vacature. Door het inzetten van een afgemeten mix van vacaturesites, social media campagnes en Google AdWords garanderen wij jou altijd een optimale respons op jouw vacatures.

Bij jobmarketing van Brockmeyer heb je zelf geen enkel omkijken meer naar het wervingsproces. Nadat wij een optimale wervingscampagne voor jouw vacature hebben uitgewerkt, gaan wij de campagne voor je uitzetten. Tussendoor monitoren wij de resultaten en indien nodig sturen wij de campagne bij. En de reacties? Die sturen we naar de plek waar jij ze wilt hebben. Of dat nou jouw mailbox is of direct in jouw recruitmentsysteem. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de allerbeste kandidaat te selecteren!

In een korte sessie van ongeveer 2 uur praten we je bij op het gebied van Jobmarketing, Structurele werving en de laatste ontwikkelingen op het gebied van recruitment zoals bijvoorbeeld Google for jobs. Uiteraard sluiten we af met een borrel.

 

Voor wie is deze training?
Voor iedereen die zelf aan de slag wil met datagedreven recruitment.

Datum: Elke laatste donderdag van de maand
Kosten: Deelname is gratis en per sessie zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Inclusief: Afsluitende borrel
Certificaat: ja
Locatie: Kantoor Brockmeyer, Hardwareweg 36, Amersfoort

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.