fbpx

Campagne management:
optimale service zonder extra kosten

Onze afdeling Campagne management bestaat uit een team van specialisten die precies weten hoe ze het optimale uit jouw campagne moeten halen. Zij zetten jouw campagne in op de gewenste kanalen, monitoren deze voortdurend en sturen hem bij wanneer dat nodig is. Zo ben jij altijd verzekerd van een optimaal resultaat. Gewoon omdat wij vinden dat dat een service is. Dus zonder extra kosten.
 

Gratis wervingsadvies

Een plan moet ook uitgevoerd worden

Er komen een hoop processen kijken bij het vinden van de juiste kandidaten op jouw vacatures. Je moet een plan bedenken, je moet het uitvoeren, je moet er controle over hebben en je moet de resultaten kunnen evalueren. Je wilt immers begrijpen in welk stadium de potentiële kandidaat zich bevindt. Alles begint met een plan, maar dit plan moet ook uitgevoerd worden.

Campagnemanagement van Brockmeyer ontzorgt

Campagnemanagement van Brockmeyer kan jou helpen bij het wervingsproces optimaliseren. Wij ontzorgen jou namelijk volledig in je recruitment campagnes. Onze afdeling Campagne Management bestaat uit een team van specialisten die precies weten hoe ze het optimale uit jouw campagne moeten halen. Zij zetten jouw campagne in op de gewenste kanalen en monitoren deze voortdurend. Mocht het nodig zijn dan sturen zij de campagne bij wanneer dat nodig is.

Een beter inzicht in je jobmarketing

Nadat wij een optimale wervingscampagne voor jouw vacatures hebben uitgewerkt, gaan wij de campagne voor je uitzetten. Tussendoor monitoren wij de resultaten en indien nodig sturen wij de campagne bij. Door de data scherp in de gaten te houden, kunnen jouw vacatures efficiënter worden ingezet. Je krijgt een betere respons op je vacatures en je vacatures worden vervuld met betere kandidaten. Door campagnemanagement van Brockmeyer krijg je een beter inzicht in je jobmarketing. 

Onze afdeling Campagnemanagement zorgt ervoor dat jij geen omkijken meer hebt naar jouw campagne. Zo ben jij altijd verzekerd van een optimaal resultaat. Gewoon omdat wij vinden dat dat een service is. Zonder extra kosten krijg jij op maat gemaakte rapportages. 

Campagnemanagement bij ons neerleggen zorgt voor een verlaging van je recruitment kosten.

Ervaar zelf de voordelen

Wil je meer weten over wat Campagnemanagement voor jouw bedrijf kan doen? Ervaar zelf de voordelen van jobmarketing voor jouw organisatie.

Vraag direct een gratis wervingsadvies aan!

Meer informatie over wervingskanalen;

Social media

Meer info

Display advertising

Meer info

Vaksites
Meer info

Jobboards

Meer info

Meer weten over Campagnemanagement?

Ervaar zelf de voordelen van jobmarketing voor jouw organisatie.
Vraag direct een gratis wervingsadvies aan!

Benieuwd wat Brockmeyer in jouw branche kan betekenen?

Een effectieve mediaselectie vraagt om kennis van de branche en het type functie. Onze branche experts staan voor je klaar!

Zorg en welzijn


Meer info

Onderwijs


Meer info

Bouw en techniek


Meer info

Werving & selectie


Meer info

(Lokale) overheden


Meer Info

Deze bedrijven gingen je voor:

Radboudumc

Goede on-demand service. Doordat zij altijd proactief met ons meedenken, vormen zij een uitstekende partner voor ons recruitmentproces

Niels Groenendijk
Recruitment Businesspartner

Leger des Heils

Prettig contact, delen de opgebouwde kennis zonder te beweren alles beter te weten. Snel in de communicatie en met goede resultaten.

René Janssen
Arbeidsmarkt specialist

width= 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.