fbpx

Display advertising is het maken van reclame op internet door middel van display's met video’s, tekstadvertenties en banners. Net zoals dat vroeger in een krant, poster of tijdschrift gebeurde. De advertenties worden geplaatst op websites die jouw doelgroep bezoekt.

Unieke eigenschappen

  • Enorm bereik, zowel nationaal als internationaal
  • Targetten op aangepaste affiniteitsdoelgroepen*
  • Eén van de grootste kanalen ter wereld.
  • YouTube valt ook binnen het netwerk

Voordelen

Er is een grotere kans dat de juiste kandidaat wordt bereikt, dit komt doordat wij kunnen targetten op aangepaste affiniteitsdoelgroepen. Ook is het goed voor de naamsbekendheid en employer branding (werkgeversmerk) van uw bedrijf om via internet te adverteren. Met online Banners zorgen wij ervoor dat jou vacature bij jouw doelgroep onder de aandacht komt.

*In tegenstelling tot de brede ‘affiniteitsdoelgroepen’, kunnen wij met ‘aangepaste affiniteitsdoelgroepen’   échte niche doelgroepen bereiken die aangepast zijn op jouw merk of bedrijf. We kunnen dus niet kiezen uit 80 vaste doelgroepen, maar we kunnen zelf de doelgroep bepalen die het beste past bij jouw bedrijf. We geven dit in middels zoekwoorden, apps of URL’s (Bij video’s heb je weer andere mogelijkheden zoals ‘plaats’). We kunnen dus bijvoorbeeld URL’s van concurrenten ingeven. Vervolgens schat Google direct het bereik in. Zo krijg je ook inzichten in de leeftijd, geslacht, etc.

Ontdek display advertising

Benieuwd wat Brockmeyer in jouw branche kan betekenen?

Een effectieve mediaselectie vraagt om kennis van de branche en het type functie. Onze branche experts staan voor je klaar!

Zorg en welzijn

Meer info

Onderwijs

Meer info

Bouw en techniek

Meer info

Recruitment

Meer info

(Lokale) overheden

Meer Info

Deze bedrijven gingen je voor

Radboudumc

Goede on-demand service. Doordat zij altijd proactief met ons meedenken, vormen zij een uitstekende partner voor ons recruitmentproces

Niels Groenendijk
Recruitment Businesspartner

Leger des Heils

Prettig contact, delen de opgebouwde kennis zonder te beweren alles beter te weten. Snel in de communicatie en met goede resultaten.

René Janssen
Arbeidsmarkt specialist

width= 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.