fbpx

 

 

Met jobboards bouwen wij een basis van jouw ideale recruitment campagne. Door middel van data kunnen wij inschatten welke soort het meest geschikt is voor jouw vacature. Doordat jobboards vooral latent zoekende kandidaten aantrekt kunnen we jouw vacature zelfs nog beter positioneren door te kiezen uit: generieke, niche en aggregator jobboards.

Generieke
Jobboards

Generieke vacaturesites worden veel gebruikt om te oriënteren op de arbeidsmarkt. Hierbij wordt er gezocht naar een specifieke functie en daarbij ontstaat er een volgorde die de gebruiker wenst. Dit houdt dus in dat de gebruiker kan filteren op feitelijke gegevens en niet op relevantie.

Niche
Jobboards

In tegenstelling tot algemene vacaturesites die lijsten aanbieden voor veel verschillende beroepen, bieden niche-vacaturesites lijsten voor specifieke soorten werkzoekenden. Niche-vacaturesites kunnen geweldige bronnen zijn voor specifieke of moeilijke invulbare vacatures.

Aggregator
Jobboards

Aggregrator vacaturesites lijken in het algemeen veel op generieke vacaturesites. Het verschil is dat aggregrators de vacature data voornamelijk van andere websites verzamelen en dit collecteren en filteren op de zoekgegevens van de kandidaat.

Voorbeelden van jobboards:

Benieuwd wat Brockmeyer in jouw branche kan betekenen?

Een effectieve mediaselectie vraagt om kennis van de branche en het type functie. Onze branche experts staan voor je klaar!

Zorg en welzijn


Meer info

Onderwijs


Meer info

Bouw en techniek


Meer info

Werving & selectie


Meer info

(Lokale) overheden


Meer Info

Deze bedrijven gingen je voor

Radboudumc

Goede on-demand service. Doordat zij altijd proactief met ons meedenken, vormen zij een uitstekende partner voor ons recruitmentproces

Niels Groenendijk
Recruitment Businesspartner

Leger des Heils

Prettig contact, delen de opgebouwde kennis zonder te beweren alles beter te weten. Snel in de communicatie en met goede resultaten.

René Janssen
Arbeidsmarkt specialist

width= 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.