fbpx

Hoe kunnen vaksites jou helpen?

Vaksites zijn web-domeinen die gericht zijn op een specifieke doelgroep (niche), deze doelgroepen zijn vaak gericht op een branche. Je kan hierbij denken aan branches zoals IT, Recruitment, Technologie of Zorg. Op deze vaksites wordt alles wat betrekking heeft tot de betreffende branche gedeeld. Voorbeelden hiervan zijn artikelen, blogs, video's en congressen/evenementen. Het meest interessante van vaksites voor vacature invulling is dat deze sites vaak ook beschikken over een vacature aanbod. Hiermee kan jij dus heel gericht je vacature plaatsen. Neem hierbij het volgend voorbeeld:

Jij hebt een vacature open staan voor een verpleegkundige en wilt hiervoor een advertentie uitzetten. Als jij de advertentie op een vaksite plaatst, dan weet je dat jouw vacature alleen wordt gezien door kandidaten die ook daadwerkelijk interessant zijn.

 

Voorbeeld van vaksites:

Latent en actief zoekende kandidaten

Nu je weet wat vaksites inhouden weet jij dat de bezoekers op deze sites komen om informatie te verzamelen voor de betreffende branche waar ze geïnteresseerd in zijn. Dat betekend dat deze bezoekers niet actief opzoek zijn naar een nieuwe baan maar naar informatie. Daarnaast is er wel een vacature aanbod aanwezig op deze sites. Dit maakt vaksites interessant voor actief en latend zoekende kandidaten.
Je kan op vaksites een vacature plaatsen waardoor je de actief zoekende aanspreekt. Maar door middel van een blog of een advertentie kan jij ook je employer branding opbouwen of zelf de latend zoekende kandidaat aanspreken om jouw vacatures te bekijken.

Benieuwd wat Brockmeyer in jouw branche kan betekenen?

Een effectieve mediaselectie vraagt om kennis van de branche en het type functie. Onze branche experts staan voor je klaar!

Zorg en welzijn

Meer info

Onderwijs

Meer info

Bouw en techniek

Meer info

Recruitment

Meer info

(Lokale) overheden

Meer Info

Deze bedrijven gingen je voor

Radboudumc

Goede on-demand service. Doordat zij altijd proactief met ons meedenken, vormen zij een uitstekende partner voor ons recruitmentproces

Niels Groenendijk
Recruitment Businesspartner

Leger des Heils

Prettig contact, delen de opgebouwde kennis zonder te beweren alles beter te weten. Snel in de communicatie en met goede resultaten.

René Janssen
Arbeidsmarkt specialist

width= 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.