fbpx

Haal het maximale uit je vacature met een
interactieve video

Waar iedereen overtuigd is van de bewezen kracht van video. Maar er is nu een manier hoe je nóg meer resultaat kunt halen uit diezelfde content: interactieve video! Met deze dienst kan je jouw bedrijf optimaal positioneren op de arbeidsmarkt en wordt je aantrekkelijk voor de allerbeste kandidaten.

Ontdek de mogelijkheden van interactieve video

Haal meer uit jouw vacature

Wist je dat je een hogere conversie hebt met het gebruik van videos in je vacatures? Wil jij de potentiële kandidaten betrokken laten voelen bij jouw bedrijf? Wil je opvallen tussen je concurrenten?

Zet visueel kracht bij met Interactieve Video

Brockmeyer helpt jou de beste kandidaten te vinden met behulp van interactieve video. Deze dienst is in te zetten op vrijwel alle aangeboden kanalen. Het biedt je de mogelijkheid om je verhaal visueel kracht bij te zetten én je kandidaten te betrekken. 

Je kunt onze interactieve video's inzetten op vacature niveau om aspecten in je vacatures uit te lichten of ter versterking van jouw employer brand. 

Je bereikt betere kandidaten met het gebruik van video. Brockmeyer helpt jou de conversies te verhogen met het gebruik van video's.

Geef je kandidaten een beter inzicht

Daarnaast geef je met video potentiële kandidaten sneller en beter inzicht in de zaken die voor hen essentieel zijn. Dus wil je jouw doelgroep echt centraal zetten, kijk dan wat onze video oplossingen concreet voor jou kunnen opleveren.

Ontdek de voordelen

Wil jij opvallen met een interactieve video? Laat die dan nu maken door de beste video producenten!
Wij helpen en adviseren je hier graag mee verder! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer weten over interactieve video?

Vul dan onderstaand formulier in en ontdek hoe wij jou kunnen helpen!

Benieuwd wat Brockmeyer in jouw branche kan betekenen?

Een effectieve mediaselectie vraagt om kennis van de branche en het type functie. Onze branche experts staan voor je klaar!

Zorg en welzijn


Meer info

Onderwijs


Meer info

Bouw en techniek


Meer info

Werving & selectie


Meer info

(Lokale) overheden


Meer Info

Deze bedrijven gingen je voor:

Radboudumc

Goede on-demand service. Doordat zij altijd proactief met ons meedenken, vormen zij een uitstekende partner voor ons recruitmentproces

Niels Groenendijk
Recruitment Businesspartner

Leger des Heils

Prettig contact, delen de opgebouwde kennis zonder te beweren alles beter te weten. Snel in de communicatie en met goede resultaten.

René Janssen
Arbeidsmarkt specialist

width= 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.