fbpx

Jobmarketing Pro

Bereik én verleid de beste kandidaten met jouw vacatures

Met Jobmarketing Pro krijg jij gratis toegang tot:
  • Doelgroep kennis van Intelligence Group
  • Performance data van 2.000+ (job)sites
  • De Vacatureverbeteraar

Start nu met datagedreven jobmarketing

Maak gebruik van performance data van 2000+ (job)sites
en doelgroepkennis van de Intelligence Group

MAAK GRATIS ACCOUNT AAN

Doelgroep data

Met de doelgroepen kennis van Intelligence Group weet je precies hoe hoog de wervingsdruk voor jouw vacature is en hoe groot de concurrentie is om jouw ideale kandidaat te verleiden. Met de verhouding tussen actief, latent en niet-actief werkzoekende kan je jouw campagne optimaal afstemmen op jouw doelgroep.

Performance data

Je krijgt toegang tot de performance data van 2.000+ (job)sites. Zo weet jij precies welke kanalen het beste werken voor jouw vacature en wat je kunt verwachten van je campagne. Jobmarketing Pro geeft jou op basis van historische data van meer dan 100.000 jobmarketing campagnes het beste advies uit om het optimale uit jouw wervingscampagne te halen.

Content optimalisatie

Laat via Jobmarketing Pro jouw vacaturetekst (her)schrijven door gespecialiseerde tekstschrijvers. Of maak kosteloos gebruik van de geïntegreerde Vacatureverbeteraar om jouw eigen geschreven content nóg beter af te stemmen op jouw doelgroep. Voer je vacaturetekst in en krijg door middel van push- en pullfactoren suggesties om jouw ideale kandidaat nog beter te verleiden tot een sollicitatie op jouw vacature.

Rapportages

Altijd live inzicht in de prognoses en resultaten van jouw wervingscampagnes. In één oogopslag zie je hoeveel keer jouw vacature is bekeken en wat je nog kunt verwachten. Uiteraard is per campagne heel eenvoudig een rapportage uit te draaien om de voortgang te delen met derden.

Deze bedrijven gingen je voor

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.