Jobmarketing

haal meer uit jouw wervingscampagnes

Jobmarketing draait om data. Door continu de performance van ruim 2.000 mediakanalen wereldwijd door te meten, weten wij precies welke kanalen het meest geschikt zijn voor jouw specifieke vacature. Zo kunnen wij jou altijd de beste respons op elke vacature garanderen. Zowel kwantitatief als kwalitatief.
 

Gratis wervingsadvies

Wat kan jobmarketing doen voor jou?

Marketing wordt in deze snelle en digitale wereld steeds belangrijker. Het is een cruciaal onderdeel om jouw product bij jouw doelgroep te krijgen. Waarom zou je dit dan niet toepassen in jouw recruitmentproces? Met jobmarketing breng je jouw vacature bij jouw ideale kandidaat!

Ook binnen de recruitment wordt marketing een steeds belangrijker onderdeel. Het werven van goede kandidaten wordt door een naar de werknemer verschuivende arbeidsmarkt steeds lastiger. Een vacature alleen plaatsen op een vacaturesite is tegenwoordig niet meer voldoende. Er is een modernere aanpak voor nodig. Jobmarketing kan jou hierbij helpen!

“Jobmarketing van Brockmeyer bereikt effectief de beste kandidaten. Zelfs als ze niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan!”

Door middel van een gerichte jobmarketing campagne van Brockmeyer Jobmarketing Experts kan jij jouw ideale kandidaat wél bereiken. Allereerst vergelijken wij jouw vacature met ruim 100.000 vacatures en campagnes in meer dan 2.000 media kanalen. Hierdoor weten wij precies welke mediakanalen het beste resultaat zullen opleveren voor jouw vacature. Door het inzetten van een afgemeten mix van vacaturesites, social media campagnes en Google AdWords garanderen wij jou altijd een optimale respons op jouw vacatures.

Bij jobmarketing van Brockmeyer heb je zelf geen enkel omkijken meer naar het wervingsproces. Nadat wij een optimale wervingscampagne voor jouw vacature hebben uitgewerkt, gaan wij de campagne voor je uitzetten. Tussendoor monitoren wij de resultaten en indien nodig sturen wij de campagne bij. En de reacties? Die sturen we naar de plek waar jij ze wilt hebben. Of dat nou jouw mailbox is of direct in jouw recruitmentsysteem. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de allerbeste kandidaat te selecteren!

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende mediakanalen:

Jobboards

Jobboards zijn perfect om de actief zoekende kandidaat te bereiken en zijn de basis van elke goede wervingscampage.

JOBBOARDS

Vaksites

Vaksites zijn ideaal om de latent zoekende kandidaat te bereiken. Maar ook voor de actief zoekende kandidaat.

VAKSITES

Display advertising

Display advertising is ideaal om eenvoudig jouw volledige doelgroep bereiken door middel van (job)banners.

DISPLAY ADVERTISING

Social advertising

Ruim 10 miljoen Nederlanders gebruiken dagelijks social media. Dit maakt het perfect om jouw doelgroep te bereiken.

SOCIAL ADVERTISING

Benieuwd wat Brockmeyer in jouw branche kan betekenen?

Een effectieve mediaselectie vraagt om kennis van de branche en het type functie. Onze branche experts staan voor je klaar!

Zorg en welzijn


Meer info

Onderwijs


Meer info

Bouw en techniek


Meer info

Werving & selectie


Meer info

(Lokale) overheden


Meer Info

Deze bedrijven gingen je voor

Radboudumc

Goede on-demand service. Doordat zij altijd proactief met ons meedenken, vormen zij een uitstekende partner voor ons recruitmentproces

Niels Groenendijk
Recruitment Businesspartner

Leger des Heils

Prettig contact, delen de opgebouwde kennis zonder te beweren alles beter te weten. Snel in de communicatie en met goede resultaten.

René Janssen
Arbeidsmarkt specialist

width= 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.