fbpx

Mediapartner hoe werkt dat?

Traffic boost op je website

Een samenwerking met ons is al snel renderend. Doordat wij zeer relevante vacatures aanleveren verhoogt dit niet alleen de relevantie, maar ook de traffic op jouw website.

Transparant en discreet

Bij Brockmeyer gaat het niet om een eenmalige vacature plaatsing, wij zoeken partners die samen met ons willen groeien door langdurige samenwerkingen aan te gaan, wij geloven in synergie. De condities die wij afspreken zijn transparant en discreet en worden gerespecteerd.

Gemakkelijk en kosteloos aansluiten

Er is geen investering nodig om een samenwerking met ons aan te gaan. Wij voegen jouw job board kosteloos toe aan ons portfolio. Het enige wat wij nodig hebben is een logo, website/doelgroep beschrijving en een tarief.

Snel vacatures ontvangen

Wij houden rekening met de structuur van jouw organisatie en daarom zijn wij flexibel in de manier van vacatures aanleveren. Er zijn diverse mogelijkheden om de vacature bij jou aan te leveren, zoals gebruik van jouw webplatform, per mail of via een technologische koppeling d.m.v. een API of een XML-feed.

Synergie

Bij Brockmeyer geloven wij in een partnership. Daarom bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van ons portfolio voor jouw eigen vacature-opdrachten, zo kan jij jouw services uitbreiden.

 

Wat betekent dit concreet voor jou?

Met ons geavanceerde benchmark systeem adviseren wij media kanalen aan onze opdrachtgevers op een zorgvuldige manier. Brockmeyer doet dit wereldwijd. Zo komt jouw relevante site pas naar boven wanneer ons getrainde algoritme dit ook daadwerkelijk aanbeveelt. Door dit algoritme verzekeren wij dat jij altijd relevante vacatures op jouw website hebt.

Door onze opdrachtgevers, zowel nationaal als internationaal zal jouw job board direct wereldwijd zichtbaar zijn.

Meer informatie over media partner worden?

Noteer geheel vrijblijvend jouw gegevens hieronder. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.