fbpx

Haal meer uit jouw vacature met video

Video is niet meer weg te denken uit een goede recruitment campagne. Iedere recruitment campagne, of het nu heel actiematig is of juist strategisch, krijgt veel meer aandacht met video.

Ontdek de voordelen van video

Haal meer uit jouw vacature

Wist je dat je een hogere conversie hebt met het gebruik van videos in je vacatures? Wil jij de potentiële kandidaten betrokken laten voelen bij jouw bedrijf? Wil je opvallen tussen je concurrenten?

Zet visueel kracht bij met Recruitment Video

Brockmeyer helpt jou de beste kandidaten te vinden met behulp van recruitment video. Video is in te zetten op vrijwel alle aangeboden kanalen. Het biedt je de mogelijkheid om je verhaal visueel kracht bij te zetten. 

Je kunt onze recruitment video's inzetten op vacature niveau om aspecten in je vacatures uit te lichten of ter versterking van jouw employer brand. 

Brockmeyer helpt je met hogere conversies op wervingscampagnes. Je bereikt namelijk betere kandidaten met het gebruik van video.

Geef je kandidaten een beter inzicht

Daarnaast geef je met video potentiële kandidaten sneller en beter inzicht in de zaken die voor hen essentieel zijn. Dus wil je jouw doelgroep echt centraal zetten, kijk dan wat onze video oplossingen concreet voor jou kunnen opleveren.

Ontdek de voordelen van Recruitment Video

Wil je jouw recruitment video laten maken door de beste video producenten? Wij helpen en adviseren je graag! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Sfeerbeelden met interview

Interview(s) tegen een back-drop

Eén medewerker aan het woord

Benieuwd wat Brockmeyer in jouw branche kan betekenen?

Een effectieve mediaselectie vraagt om kennis van de branche en het type functie. Onze branche experts staan voor je klaar!

Zorg en welzijn


Meer info

Onderwijs


Meer info

Bouw en techniek


Meer info

Werving & selectie


Meer info

(Lokale) overheden


Meer Info

Deze bedrijven gingen je voor

Radboudumc

Goede on-demand service. Doordat zij altijd proactief met ons meedenken, vormen zij een uitstekende partner voor ons recruitmentproces

Niels Groenendijk
Recruitment Businesspartner

Leger des Heils

Prettig contact, delen de opgebouwde kennis zonder te beweren alles beter te weten. Snel in de communicatie en met goede resultaten.

René Janssen
Arbeidsmarkt specialist

width= 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.