fbpx

Een unieke website voor jouw vacature

Elke dag komen er in Nederland alleen al honderden vacatures bij. Maar hoe val je op tussen al die vacatures? Met een speciale website voor zorg je voor een betere vindbaarheid van jouw vacature en een hogere betrokkenheid van potentiële kandidaten. 

Meer weten over een vacaturesite

Betere vindbaarheid

Wist je dat je een hogere conversie hebt met het gebruik van een vacaturesite? Wil jij de potentiële kandidaten betrokken laten voelen bij jouw bedrijf? Wil je opvallen tussen je concurrenten? Dan is een vacaturesite een geschikt middel om deze doelen te behalen.

Hogere betrokkenheid

Met een vacaturesite biedt je de kandidaat een unieke ervaring om grondig door de vacature heen te lopen. Hierbij heb je ook de mogelijkheid om je bedrijf goed te laten zien door middel van afbeeldingen en video's. Op die manier weet je zeker dat een sollicitant zich verbonden voelt met je bedrijf.

Meer sollicitaties

Brockmeyer helpt jou de beste kandidaten te vinden met behulp van een vacaturesite. Hierdoor heb je hogere conversies op je wervingscampagnes. Je bereikt namelijk betere kandidaten met het gebruik van een speciale website voor je vacature.

Wil je meer weten over een vacaturesite?

Vul dan onderstaand formulier in en ontdek hoe wij jou kunnen helpen!

Benieuwd wat Brockmeyer in jouw branche kan betekenen?

Een effectieve mediaselectie vraagt om kennis van de branche en het type functie. Onze branche experts staan voor je klaar!

Zorg en welzijn


Meer info

Onderwijs


Meer info

Bouw en techniek


Meer info

Werving & selectie


Meer info

(Lokale) overheden


Meer Info

Deze bedrijven gingen je voor:

Radboudumc

Goede on-demand service. Doordat zij altijd proactief met ons meedenken, vormen zij een uitstekende partner voor ons recruitmentproces

Niels Groenendijk
Recruitment Businesspartner

Leger des Heils

Prettig contact, delen de opgebouwde kennis zonder te beweren alles beter te weten. Snel in de communicatie en met goede resultaten.

René Janssen
Arbeidsmarkt specialist

width= 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.