De ideale vacaturetekst

Elke dag komen er in Nederland alleen al honderden vacatures bij. Allemaal met 1 doel: het vinden van de ideale kandidaat! Een goede vacaturetekst zorgt ervoor dat jij opvalt tussen al die andere interessante functies. Daarnaast zorg je ervoor dat jij jouw ideale kandidaat kunt verleiden tot een sollicitatie, ook als hij niet actief op zoek is naar een nieuwe baan!

Meer weten over optimale vacatureteksten

 

Vacatureteksten

Een goede vacaturetekst is cruciaal. Zeker in een krappe arbeidsmarkt is het lastig om jouw ideale kandidaat te bereiken.

Met een optimale vacaturetekst zorg je dat jouw tekst beter vindbaar is op bijvoorbeeld Indeed en Google for Jobs. Maar het helpt je ook om die latent zoekende kandidaat te verleiden om op jouw vacature te reageren in plaats van op die van de concurrent.

Brockmeyer Jobmarketing Experts biedt jou optimale vacatureteksten, op maat gemaakt door de allerbeste tekstschrijvers van gespecialiseerde tekstbureaus.

 

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd wat Brockmeyer in jouw branche kan betekenen?

Een effectieve mediaselectie vraagt om kennis van de branche en het type functie. Onze branche experts staan voor je klaar!

Zorg en welzijn


Meer info

Onderwijs


Meer info

Bouw en techniek


Meer info

Werving & selectie


Meer info

(Lokale) overheden


Meer Info

Deze bedrijven gingen je voor

Radboudumc

Goede on-demand service. Doordat zij altijd proactief met ons meedenken, vormen zij een uitstekende partner voor ons recruitmentproces

Niels Groenendijk
Recruitment Businesspartner

Leger des Heils

Prettig contact, delen de opgebouwde kennis zonder te beweren alles beter te weten. Snel in de communicatie en met goede resultaten.

René Janssen
Arbeidsmarkt specialist

width= 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.