fbpx

De ideale vacaturetekst

Elke dag komen er in Nederland alleen al honderden vacatures bij. Allemaal met 1 doel: het vinden van de ideale kandidaat! Een goede vacaturetekst zorgt ervoor dat jij opvalt tussen al die andere interessante functies. Daarnaast zorg je ervoor dat jij jouw ideale kandidaat kunt verleiden tot een sollicitatie, ook als hij niet actief op zoek is naar een nieuwe baan!

Meer weten over optimale vacatureteksten

Een vacaturetekst is cruciaal

Zeker in een krappe arbeidsmarkt is het lastig om jouw ideale kandidaat te bereiken, daarom is een goede vacature cruciaal. Je wil daarnaast ook dat jouw tekst beter vindbaar is op bijvoorbeeld Indeed of Google for Jobs. Met een goede vacature overtuig je zélfs latent werkzoekenden.

Op maat gemaakte vacatureteksten

Brockmeyer werkt met de allerbeste tekstschrijvers van gespecialiseerde tekstbureaus. Zo kunnen wij jou helpen met een goede vacaturetekst die bij jou past én jouw ideale kandidaat aanspreekt. Door aantrekkelijke vacature teksten heb je net een streepje voor op je concurrent.

Aan de slag met het verbeteren van je vacaturetekst

Wil jij graag een op maat gemaakte vacatureteksten? Of wil je misschien je tekst laten herschrijven? Wij adviseren je graag. Neem contact met ons op! 

Vacatures verbeteren we op 3 manieren:

Vacaturetekst verbeteren

Cursus vacaturetekst schrijven

Vacatureverbeteraar in Jobmarketing Pro

Wil je meer weten over een goede vacaturetekst?

Vul dan onderstaand formulier in en ontdek hoe wij jou kunnen helpen!

Benieuwd wat Brockmeyer in jouw branche kan betekenen?

Een effectieve mediaselectie vraagt om kennis van de branche en het type functie. Onze branche experts staan voor je klaar!

Zorg en welzijn


Meer info

Onderwijs


Meer info

Bouw en techniek


Meer info

Werving & selectie


Meer info

(Lokale) overheden


Meer Info

Deze bedrijven gingen je voor:

Radboudumc

Goede on-demand service. Doordat zij altijd proactief met ons meedenken, vormen zij een uitstekende partner voor ons recruitmentproces

Niels Groenendijk
Recruitment Businesspartner

Leger des Heils

Prettig contact, delen de opgebouwde kennis zonder te beweren alles beter te weten. Snel in de communicatie en met goede resultaten.

René Janssen
Arbeidsmarkt specialist

width= 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.