fbpx
Your culture is your brand

Employer Branding

Voordelen van employer branding voor jouw organisatie

  • Versterkt jouw werkgeversmerk
  • Wordt interessanter voor high potentials
  • Professionaliseert jouw uitstraling

Employer Branding:
cruciaal op de huidige arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verschuift steeds verder naar een werknemersmarkt. Het belang om jouw bedrijf als goed werkgeversmerk te presenteren wordt hierdoor steeds groter. Het versterken van jouw positie als goede werkgever kan je doen door middel van Employer Branding. Zo positioneer je jouw bedrijf optimaal op de arbeidsmarkt en word je aantrekkelijker voor de allerbeste kandidaten.

Gratis wervingsadvies

Jobmarketing campagnes

De jobmarketing campagnes dragen in grote mate bij aan een versterking van jouw employer branding. Door gebruik te maken van professioneel opgemaakte banners en (job) advertenties profileren wij jouw organisatie als een sterk werkgeversmerk. Alle uitingen plaatsen wij altijd uit naam van jouw organisatie. Zo ligt de focus altijd bij jou als potentiële werkgever.

Op maat

Indien gewenst maken wij een op maat gemaakt voorstel voor een doorlopende wervingscampagne. Zo werk je aan de lange termijnvisie van jouw recruitmentproces blijf je altijd top-of-mind als werkgever binnen jouw branche.

Deze bedrijven gingen je voor

Radboudumc

Goede on-demand service. Doordat zij altijd proactief met ons meedenken, vormen zij een uitstekende partner voor ons recruitmentproces

Niels Groenendijk
Recruitment Businesspartner

Leger des Heils

Prettig contact, delen de opgebouwde kennis zonder te beweren alles beter te weten. Snel in de communicatie en met goede resultaten.

René Janssen
Arbeidsmarkt specialist

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.