fbpx

Gemeente Utrecht kiest voor jobmarketing van Brockmeyer

Iedere werkgever zal het herkennen. De krappe arbeidsmarkt maakt het lastig om goed personeel te vinden. Voor lokale overheden is dit probleem vaak nog groter. De afgelopen jaren is het aantal vacatures bij overheden gestegen met maar liefst 33%. Ook de gemeente Utrecht kampt hiermee. Dit heeft men doen besluiten een aanbesteding uit te schrijven om een partner te vinden in jobmarketing. De keuze hierin is gevallen op Brockmeyer Jobmarketing Experts.

’Wij hebben zeer veel ervaring met werving voor decentrale overheden,’ aldus branche-expert Robin Hildenbrant. ‘Ons systeem bevat data van recruitmentcampagnes voor meer dan 200 gemeenten en waterschappen. Daarmee durven wij ons dé wervingsspecialist voor overheden te noemen. We zijn erg trots dat een grote gemeente zoals Utrecht, maar eerder bijvoorbeeld ook al de gemeente Amsterdam, kiest voor onze dienstverlening.’

Gemeente Utrecht kiest voor Brockmeyer Jobmarketing Experts dankzij een goede prijs-kwaliteitverhouding en een onderscheidende functionaliteit.

 

Wil je zelf ook de voordelen van jobmarketing door Brockmeyer ervaren?
Vraag dan gratis en vrijblijvend een wervingsadvies op maat aan.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.