Don't just take our word for it. Try it yourself

Gratis wervingsadvies

Ervaar zelf alle voordelen van jobmarketing

  • Bereik betere kandidaten
  • Verlaag je kosten
  • Bespaar veel tijd

Gratis wervingsadvies

Neem contact met ons op en ontvang gratis en vrijblijvend een op maat gemaakt wervingsadvies over hoe jij jouw ideale kandidaat bereikt. Hierin vind je een afgemeten mix van vacaturesites, social media en Google AdWords. Zo garanderen wij jou altijd een optimale respons op jouw vacature!

Wij vergelijken jouw vacature met ruim 100.000 vacatures en campagnes in meer dan 2.000 media kanalen. Hierdoor weten wij precies welke mediakanalen het beste resultaat zullen opleveren voor jouw vacature. Zo kan je jouw campagne efficiënter inrichten en veel tijd besparen.

Gratis begeleiding en groot inkoopvoordeel
Als je wilt begeleiden wij de complete wervingscampagne voor je. Zonder extra kosten! Wij plaatsen jouw vacature op de aanbevolen mediakanalen, monitoren tussentijds de resultaten en mocht het nodig zijn, dan sturen we de campagne kosteloos bij. Je profiteert bovendien mee van ons gigantische inkoopvoordeel wat kan oplopen tot wel 40%. Zo wordt je cost per hire wel heel laag!

Betere kandidaten
Natuurlijk, tijd en geld besparen is leuk. Maar het belangrijkste is de kwaliteit van de kandidaten. Doordat wij de vacature heel gericht uitzetten bereiken wij de beste kandidaten via meerdere kanalen. Zo ben je verzekerd van kwalitatief betere reacties. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de allerbeste kandidaat te selecteren!

Wat houdt je nog tegen?

Ontdek nu de voordelen van jobmarketing voor jouw organisatie en vraag een gratis en vrijblijvend wervingsadvies aan!