fbpx
Realists don't fear the results of their study.

Wat wij doen

Jobmarketing: gegarandeerd de optimale respons op iedere vacature

  • Aantoonbaar betere respons op jouw vacature
  • Snellere invulling tegen lagere kosten
  • Bespaar tot wel 40%

 

Als experts op het gebied van jobmarketing weet Brockmeyer Jobmarketing Experts precies waar de ideale kandidaat voor jouw vacature zich bevindt. Door het inzetten van een ideale mix van vacaturesites, Google advertising, bannercampagnes, direct mailings en social media campagnes bereik jij de beste kandidaten. En het mooiste is, jij bespaart er nog veel tijd en geld mee ook!

Jobmarketing

Jobmarketing draait om data. Door continu de performance van ruim 2.000 mediakanalen te meten, weten wij precies welke kanalen het meest geschikt zijn voor jouw vacature. Wij maken graag een gratis wervingsadvies op maat voor jou, inclusief realistische verwachtingen per mediakanaal. Zo kunnen wij jou altijd de beste respons op elke vacature garanderen. Zowel kwantitatief als kwalitatief.

Lees meer over Jobmarketing

Social media campagnes

Wist je dat ruim 75% van jouw ideale kandidaten niet-actief op zoek is naar een nieuwe baan? Door middel van een social media campagne weet Brockmeyer Jobmarketing Experts deze groep wel te bereiken. Daarnaast garanderen wij jou de best werkende advertentie voor het optimale resultaat. Ook plaatsen wij jouw vacature in onze exclusieve Facebook Communities voor nog betere reacties!

Lees meer over Social Media campagnes

Employer Branding

Het belang om jouw bedrijf als goed werkgeversmerk te presenteren wordt steeds groter. Het versterken van jouw positie als goede werkgever kan je doen door middel van Employer Branding. Zo positioneer je jouw bedrijf optimaal op de arbeidsmarkt en wordt je aantrekkelijker voor de allerbeste kandidaten.

Lees meer over Employer Branding

Vacaturetekst schrijven

Elke dag komen er in Nederland alleen al honderden vacatures bij. Allemaal met 1 doel: het vinden van de ideale kandidaat! Een goede vacaturetekst zorgt ervoor dat jij opvalt tussen al die andere interessante functies. Brockmeyer Jobmarketing Experts helpt jou hier graag bij!

Lees meer over Vacatureteksten schrijven

Groot inkoopvoordeel

Doordat wij onze advertentieplaatsen groot inkopen kunnen wij op ruim 1.500 wervingskanalen een inkoopvoordeel bieden tot wel 40%. Daarnaast nemen wij jou graag al het werk van het plaatsen uit handen, zonder extra kosten! Zo bespaar jij veel tijd, geld en ben je altijd verzekerd van de optimale respons op de vacature.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.