fbpx
Great vision without great people is irrelevant

Jobmarketing Business

de beste oplossing voor iedere organisatie: van groot tot klein

  • Aantoonbaar betere respons op jouw vacature
  • Gratis campagnebegeleiding
  • Groot inkoopvoordeel
  • Betere kandidaten

Met Jobmarketing Business nemen wij jou het complete wervingsproces uit handen. Wij schrijven jouw vacaturetekst en zorgen ervoor dat hij bij jouw ideale doelgroep terecht komt. Het enige wat jij hoeft te doen is wachten op reacties. En het mooiste is: jij bespaart hiermee ook nog eens veel tijd en geld!

Met Jobmarketing Business ben je verzekerd van de allerbeste respons op jouw vacature. Onze deskundige tekstschrijvers weten de juiste tone of voice te gebruiken om jouw doelgroep aan te spreken. Door middel van een gerichte wervingscampagne gaan wij er vervolgens voor zorgen dat de vacature jouw doelgroep bereikt.

jobmarketing businessjobmarketing business

Employer branding
Wij plaatsen de vacatures altijd uit naam van jouw organisatie. Zo ligt de focus volledig op jou als potentiële werkgever en draagt onze jobmarketing bij aan versterking van jouw employer branding.

Volledig aan te passen op jouw wensen
Wij zorgen ervoor dat alle reacties op de gewenste plaats binnenkomen. Of dat nu op jouw eigen website is of in de mailbox. Het is zelfs mogelijk om de resultaten rechtstreeks in het recruitmentsysteem binnen te laten komen. Wij passen onze werkwijze graag aan op jouw wensen!

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.