HRM isn’t a thing you do, it's what runs your business

Jobmarketing Pro

Dé tool voor iedere (corporate) recruiter of werving- en selectiebureau

  • Zelf de beste wervingscampagnes opzetten
  • Aantoonbaar betere respons op jouw vacatures
  • Profiteren van inkoopvoordeel tot 40%

Zoals jij als wervingsprofessional weet is iedere wervingscampagne maatwerk. Een effectieve campagne kost al snel veel tijd en geld. Hierom hebben wij in samenwerking met diverse werving- en selectiebureau’s dé ultieme tool ontwikkeld: Jobmarketing Pro.

Jobmarketing Pro is een uniek online portaal waarin jij zelf jouw eigen wervingscampagnes kunt inrichten en heel eenvoudig zelf kunt inkopen. Het portaal geeft jou de mogelijkheid om jouw vacature te vergelijken met ruim 10.000 andere vacatures en zo accuraat voorspellen welke van de ruim 2.000 mediakanalen de beste respons voor jouw vacature opleveren.

jobmarketing projobmarketing pro
Daarnaast bevat dit unieke portaal doelgroepenkennis van Intelligence Group. Hiermee is op voorhand direct inzichtelijk hoe lastig het zal worden om de juiste kandidaat te vinden. Op basis van performance data van 2.000+ (job)sites doet het portaal suggesties voor kanalen waarmee jij het beste resultaat zult behalen. Vervolgens richt je op eenvoudige wijze de optimale campagne in voor iedere vacature. In 1 oogopslag is het potentiële bereik van duidelijk. En als je vervolgens de kanalen inkoopt, profiteer je bovendien van ons grote inkoopvoordeel wat kan oplopen tot wel 40%!

Alle voordelen nog een keer op een rijtje:

  • Zelf de beste wervingscampagnes opzetten
  • Doelgroepenkennis van Intelligence Group
  • Aantoonbaar betere respons op jouw vacatures
  • Profiteren van inkoopvoordeel tot 40%

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.