fbpx
Be the change you wish to see in the world

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Brockmeyer gelooft dat ondernemen veel meer is dan winst maken. Door middel van diverse sponsorships en samenwerkingen proberen wij ook een verschil te maken in onze maatschappij.

Wij steunen volgende organisaties en/of acties:

RecruitersForGood

Het zijn onzekere tijden in Nederland door de Corona pandemie. De arbeidsmarkt staat op z’n kop. Aan de ene kant is er veel onzekerheid over de hoeveelheid werk onder zzp’ ers, ondernemers en zelfstandigen. Aan de andere kant is er een enorme vraag aan gekwalificeerd personeel bij scholen, opvang, supermarkten en met name ook bij ziekenhuizen. Tijden van nood vragen om onderlinge verbondenheid, sociale cohesie en meer dan ooit: elkaar de helpende hand bieden.

Heb je een dergelijke noodvacature? Wij gaan hem kosteloos proberen te vervullen! Upload je vacature op www.RecruitersForGood.nl

Lees meer

#GeefHetStokjeDoor

De licht verstandelijk gehandicapte leukemiepatiënt Akar grijpt zijn levensbedreigende situatie aan om patiënten in Nederland een grotere kans te bieden op succesvolle behandeling. Via de online campagne “#GeefHetStokjeDoor” creëert Akar bewustwording van het grote tekort aan stamceldonoren. Allogene stamceltransplantatie is namelijk het laatste redmiddel voor vele duizenden mensen met een vorm van bloedkanker, bijvoorbeeld leukemie.

Meld je aan als stamceldonor via www.matchis.nl, of help dit probleem onder de aandacht te brengen door een foto te delen met een wattenstaafje via #GeefHetStokjeDoor en tag je vrienden om dit ook te doen.

Lees meer

Stichting Opkikker

Stichting Opkikker verzorgt lichtpuntjes voor langdurig zieke kindjes. Zo’n tweeduizend keer per jaar verrassen we gezinnen met een langdurig ziek kind met een onvergetelijke Opkikkerdag.

Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier, zetten we niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje. Na afloop ontvangt het gezin beeld- en videomateriaal om de dag nog eens her te beleven. Een Opkikkerdag duurt hierdoor veel langer dan één dag.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.