fbpx

Onderzoeksrapport PW: Brockmeyer is beste leverancier jobmarketing en employer branding

Deze week heeft HRM vakblad PW haar eerste Partner of Choice onderzoeksrapport gepubliceerd. Het doel van dit onderzoek is om HRM professionals op weg te helpen bij de leverancierskeuze op het gebied van 6 relevante werkgebieden.

Alle lezers en bezoekers van PW kregen de vraag: met welke bedrijven doet u het liefste zaken? Op basis van een representatief aantal reacties heeft men aan de hand van de uitkomsten een toplijst samengesteld. In de categorie ‘Arbeidscommunicatie & Werving en Selectie’ is Brockmeyer als derde geëindigd, net achter jobboard Indeed en uitzendbureau Randstad. Daarmee is Brockmeyer de best gewaardeerde leverancier als het gaat om jobmarketing en employer branding.

“Uiteraard zijn we erg blij met deze waardering,” aldus managing director Maurits Pater. “Vooral omdat het een erkenning is vanuit de markt en van onze klanten. We zijn bij Brockmeyer elke dag bezig om te kijken hoe we dingen nóg beter en makkelijker kunnen maken voor onze klanten. Het is goed om te zien dat dat gezien en gewaardeerd wordt.”

Kan jij ook hulp gebruiken bij het invullen van een of meerdere vacatures?
Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend advies aan en ervaar zelf de meerwaarde van Brockmeyer als jouw recruitmentpartner.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.