fbpx
Excellence is not an act it's a habit

Wie wij zijn

Over Brockmeyer Jobmarketing Experts

 • Aantoonbaar beter voor jouw vacature
 • Onafhankelijk, eerlijk en transparant
 • Unieke en innovatieve tools
 • Bijna 10 jaar ervaring

Brockmeyer Jobmarketing Experts is dé specialist in het inzetten van de beste mediakanalen voor iedere vacature. Wij leveren aantoonbaar betere respons op jouw vacature, zowel kwantitatief als kwalitatief. Door bijna 10 jaar ervaring in jobmarketing en ons unieke benchmarksysteem weten wij jouw doelgroep altijd zeer gericht te bereiken.

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen

Onze kernwaarden op een rijtje:

 • Wij zijn altijd eerlijk en transparant
  Brockmeyer Jobmarketing Experts is niet gelieerd aan een werving- & selectiebureau of vacaturesite. Wij zijn volledig onafhankelijk. Zo kunnen wij altijd open en eerlijk het allerbeste advies uitbrengen.
 • Wij zijn er voor jou!
  Wij plaatsen de vacatures altijd uit naam van jouw organisatie. Zo ligt de focus volledig op jou als potentiële werkgever. Uiteraard zorgen wij dat alle reacties op de door jou gewenste plaats binnenkomen: op de eigen website, in de mail of zelfs rechtstreeks in het recruitmentsysteem.
 • Wij weten jouw doelgroep te bereiken
  Door het jarenlang verzamelen en analyseren van data weet Brockmeyer Jobmarketing Experts de resultaten van jouw vacature zeer nauwkeurig te voorspellen op ruim 2.000 wervingskanalen: van groot tot klein, van generiek tot niche en natuurlijk op alle bekende social media kanalen.
 • Wij besparen jou veel geld
  Doordat wij onze advertentieplaatsen groot inkopen kunnen wij op ruim 2.000 wervingskanalen een inkoopvoordeel bieden tot wel 40%. Daarnaast nemen wij jou graag al het werk van het plaatsen uit handen, zonder extra kosten! Zo bespaar jij veel tijd, geld en ben je altijd verzekerd van de optimale respons op de vacature.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.