fbpx

Waterschap Rijn en IJssel

Brockmeyer is een prettige partij om mee samen te werken. Ze zijn betrokken, snel in de dienstverlening en ontwikkelingsgericht.

 

Lloyd’s Register

Brockmeyer denkt mee en onderzoekt proactief. Wij zijn overtuigd van de toegevoegde waarde van Brockmeyer in het spel van online exposure versus cost per hire. Daarom hebben wij gekozen voor Brockmeyer als preferred supplier voor onze corporate recruitment.

Staedion

Brockmeyer is erg proactief en schakelt snel. Ze denken altijd met je mee over de beste aanpak en hebben een goede service! Dankzij de deskundige adviezen van Brockmeyer hebben wij in zeer korte tijd uitstekende kandidaten kunnen vinden voor al onze openstaande vacatures.

Evofenedex

Brockmeyer Jobmarketing Experts is zeer klantgericht. Onze samenwerking gaat verder dan alleen het inkopen mediakanalen. Zij hebben oog voor het complete plaatje en helpen ons ook met het voortdurend optimaliseren van ons hele recruitmentproces.

Radboudumc

Goede on-demand service. Doordat zij altijd proactief met ons meedenken, vormen zij een uitstekende partner voor ons recruitmentproces.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.