fbpx
Content Doesn’t Win. Optimized Content Wins

Social Media

Voordelen van onze social media campagnes

  • Bereik ook niet-actief zoekende kandidaten
  • De beste advertentie voor het optimale resultaat
  • Werving via Facebook, Linkedin, Twitter en Instagram

Gratis wervingsadvies

Bereik alleen de juiste kandidaten met social media

Campagnes bieden de mogelijkheid om exact te bepalen wie jouw vacature te zien krijgt. Door specifiek aan te geven welke kenmerken relevant zijn voor jouw vacature bereiken wij precies de doelgroep die voor jou interessant is. Zo is iedere view ook echt een potentiële kandidaat!

Social media campagne

Bereik niet-actief zoekende kandidaten

Wist je dat ruim 75% van jouw ideale kandidaten niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan? Deze groep bereik je dus niet via vacaturesites. Via een gerichte social media campagne kunnen wij deze gigantische groep wél bereiken. Gewoon via hun eigen timeline!

Gratis wervingsadvies

Ervaar zelf de voordelen van social media campagnes voor jouw organisatie.
Vraag direct een gratis wervingsadvies aan!

Bereik ruim 10 miljoen mensen per dag via social media

In Nederland gebruiken meer dat 10 miljoen mensen dagelijks kanalen zoals Facebook, Linkedin, Google+, Twitter en Instagram. Door een effectieve mix van deze kanalen weten wij zo vrijwel de gehele beroepsbevolking te bereiken!

social media platformen

De beste advertenties

Onze experts weten precies welke teksten en afbeeldingen het beste werken voor jouw advertentie. En door middel van A/B testen optimaliseren wij dit bovendien continue. Wij beschikken over een database van ruim 150 miljoen(!) afbeeldingen. Zo weet je zeker dat jouw advertentie altijd het optimale resultaat oplevert!

Exclusieve Facebook Communities

Brockmeyer Jobmarketing Experts beschikt over ruim 175 actieve Facebook communities met tot wel 10.000 potentiële kandidaten. Doordat de volgers van deze communities hebben aangegeven open te staan voor vacatures in hun specifieke branche, vormen zij een zeer waardevolle doelgroep voor jouw vacature.

Het sneeuwbal effect van social media

Misschien wel het grootste voordeel van social media is de mogelijkheid tot taggen, liken, reageren en delen. Zo wordt het bereik van je vacature nog groter zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen!

Ga er mee aan de slag

Deze bedrijven gingen je voor

Radboudumc

Goede on-demand service. Doordat zij altijd proactief met ons meedenken, vormen zij een uitstekende partner voor ons recruitmentproces

Niels Groenendijk
Recruitment Businesspartner

Leger des Heils

Prettig contact, delen de opgebouwde kennis zonder te beweren alles beter te weten. Snel in de communicatie en met goede resultaten.

René Janssen
Arbeidsmarkt specialist

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.