fbpx
Be where the world is going.

Wat is Jobmarketing

de beste oplossing voor iedere organisatie: groot en klein

  • Gratis en vrijblijvend wervingsadvies
  • Gratis campagnebegeleiding
  • Groot inkoopvoordeel
  • Betere kandidaten

Marketing wordt in deze snelle en digitale wereld steeds belangrijker. Het is een cruciaal onderdeel om jouw product bij jouw doelgroep te krijgen. Waarom zou je dit dan niet toepassen in jouw recruitmentproces? Met jobmarketing breng je jouw vacature bij jouw ideale kandidaat!

Ook binnen de recruitment wordt marketing een steeds belangrijker onderdeel. Het werven van goede kandidaten wordt door een naar de werknemer verschuivende arbeidsmarkt steeds lastiger. Een vacature alleen plaatsen op een vacaturesite is tegenwoordig niet meer voldoende. Er is een modernere aanpak voor nodig. Jobmarketing kan jou hierbij helpen!

“Jobmarketing van Brockmeyer bereikt effectief de beste kandidaten. Zelfs als ze niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan!”

 

Door middel van een gerichte jobmarketing campagne van Brockmeyer Jobmarketing Experts kan jij jouw ideale kandidaat wél bereiken. Allereerst vergelijken wij jouw vacature met ruim 100.000 vacatures en campagnes in meer dan 2.000 media kanalen. Hierdoor weten wij precies welke mediakanalen het beste resultaat zullen opleveren voor jouw vacature. Door het inzetten van een afgemeten mix van vacaturesites, social media campagnes en Google AdWords garanderen wij jou altijd een optimale respons op jouw vacatures.

jobmarketingjobmarketing

Bij jobmarketing van Brockmeyer heb je zelf geen enkel omkijken meer naar het wervingsproces. Nadat wij een optimale wervingscampagne voor jouw vacature hebben uitgewerkt, gaan wij de campagne voor je uitzetten. Tussendoor monitoren wij de resultaten en indien nodig sturen wij de campagne bij. En de reacties? Die sturen we naar de plek waar jij ze wilt hebben. Of dat nou jouw mailbox is of direct in jouw recruitmentsysteem. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de allerbeste kandidaat te selecteren!

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.